Ontwerp & Installatie Proces

Solarnova is een alles-in-een service provider, met alles wat u nodig hebt om uw bedrijf te voorzien met schone zonne-energie. Wij zullen toezicht houden op het gehele solar project en een contactpersoon gedurende de gehele levensduur van uw systeem.

Ontwerp op maat voor uw bedrijf
We weten dat elk bedrijf anders is. Ons eigen engineering team in samenwerking met die van onze partners zal een aangepast ontwerp maken van uw zonnestroom installatie gebaseerd op de bestaande situatie van uw gebouw en de geprojecteerde elektrische behoeften voor de komende 15 jaar. Bekijk onze fotogalerij om de zonne-systemen die we hebben ontworpen voor onze klanten te bekijken.

De ingenieurs van Solarnova zullen na een structurele analyse van uw installatie een volledige documentatie maken van het constructief ontwerp en de elektrische schema's. De ontwerpplannen zullen ook de specificatie sheets voor alle systeemcomponenten, zoals de zonnepanelen en inverters voor uw project bevatten. Solarnova zal, indien nodig, deze plannen bij de desbetreffende lokale overheid indienen voor het verkrijgen van de nodige bouwvergunningen.


Kwaliteitsinstallatie
Solarnova professionele installatie team heeft een uitgebreide ervaring en zal uw zonnestroominstallatie bouwen volgens onze hoogste standaard. Wij hebben gecertificeerde medewerkers in toezichthoudende functies. Bovendien gebruiken wij alleen de hoogste kwaliteit zonnepanelen en installeren met roestvrij stalen bevestingsmaterialen.

Zodra de bouw is voltooid, zal de projectmanager samen met u een inspectie uitvoeren om te bevestigen dat de installatie in overeenstemming is met de specificaties, lokale regelgeving en met het nutsbedrijf voor aansluiting op het elektriciteitsnet.

Projectmanagement
De aangewezen projectmanager zal de planning van de installatie coƶrdineren en alle teamleden, inclusief de engineering design team aansturen. Hij zal nauw samenwerken met u en ervoor zorgen dat er een minimale verstoring van uw activiteiten zal plaatsvinden. Uw projectmanager houdt u op de hoogte van de voortgang van het project en de status van elke stap. Onze technologie aanpak stelt ons in staat om op een efficiƫnte manier grote zonne-installaties te beheren van begin tot het eind, wat uiteindelijk tijd en geld zal besparen. Met behulp van software houden we elke stap in het project nauwkeurig in de gaten. Alle teamleden hebben online toegang tot elke opdracht wat onmiddellijk inzicht geeft tot het projectplan en technische tekeningen, zodat we volledig op de hoogte kunnen blijven omtrent het project en het verloop ervan.