Het eerste full-service solar bedrijf in Nederland !

Solarnova is met het Solar Abonnement de eerste full-service provider voor huiseigenaars, bedrijven en overheidsorganisaties! De eerste Nederlandse onderneming die in staat is een zonne-energie systeem te ontwerpen, financieren, installeren en monitoren. Bij Solarnova begrijpen we dat de milieu-impact door de productie van fossiele energie een van de grootste uitdagingen is waar onze planeet mee geconfronteerd zal worden in de nabije toekomst. De 18 medewerkers van Solarnova zetten zich dagelijks in om deze impact te verkleinen.

Solarnova heeft als missie om honderdduizenden huizenbezitters en bedrijven te helpen met alternatieve energie zoals zonne-energie om zich te beschermen tegen de stijgende elektriciteitskosten, een bijdrage te leveren aan hun woonomgeving en het reduceren van vervuilende stroom. We werken met ervaren solar ingenieurs, gecertificeerde elektriciens, installatie teams en ervaren partners voor grootschalige projecten.

Innovatie in de industrie
Ons innovatief en baanbrekend Solar Abonnement maakt het mogelijk voor huiseigenaren en bedrijven eenvoudig over te schakelen naar zonne-energie waardoor men in staat is om op termijn te besparen op de energierekening.