Start nu met zonne-energie!

Solarnova beheerst alles wat u nodig heeft om uw bedrijf of woning met autonome zonne-energie te voorzien, van systeem-ontwerp en de financiering van de installatie tot onderhoud en permanente monitoring. Hier zijn de stappen om te beginnen.

Stap 1: Gratis Solar advies
Elke woning en bedrijf is uniek, dus beginnen we allereerst uw energie behoeften en de doelstellingen van het project vast te stellen. We zullen uw historische elektriciteit gebruikspatronen te bekijken en een online studie te maken van uw dak en de blootstelling aan de zon te evalueren. De verzamelde gegevens zullen als basis dienen voor een offerte op maat.

Stap 2: Offerte
Solarnova zal een volledige financiƫle analyse van uw zonneproject, inclusief de jaarlijkse kosten besparingen, terugverdientijd berekeningen en cash flow-analyse. We identificeren ook de gemeentelijke subsidies. U kunt kiezen voor het Solar Abonnement, dat geen kapitaal investeringen vergt, u betaalt alleen maandelijks een vast bedrag voor het gebruik van de installatie.

Stap 3: Zonnestroom installatie ontwerp
Een kwalitatief hoge uitvoering begint met een goed ontwerp. Ons engineering team maakt een aangepast ontwerp van uw zonne-energie systeem op basis van uw daksituatie en uw elektrische behoeften. Solarnova werkt met de beste zonnepaneel fabrikanten met de nieuwste technologie om een optimale opbrengst te generen uit de zonne-energie installatie.

Stap 4: Installatie
Solarnova professionele installatie-team heeft een uitgebreide ervaring en zal uw zonnestroom installatie bouwen met de hoogste kwaliteitseisen. De bouw van een installatie variƫert van 1 tot 4 weken afhankelijk van het systeem en de complexiteit. We zullen nauw samenwerken met u om te zorgen voor een minimale verstoring van uw dagelijkse activiteiten. Onze projectmanagers houden toezicht op alle bouwvergunningen, inspecties en aansluiting op het elektriciteitsnet.

Stap 5: Systeem Monitoring
Solarnova controleert continu de prestaties van uw systeem om de opbrengsten te waarborgen. U kunt de zonnestroom productie van uw systeem op elk moment via uw online account raadplegen.